Неофіційний сайт містечка Градизьк

Наше опитування

Оцініть новий Градизький сайт
Всього відповідей: 211

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 3 » Відкриття "НІБУЛОНУ"
16:36
Відкриття "НІБУЛОНУ"

         25 червня 2010 року відбулось урочисте відкриття філії «Градизьк» ТОВ СП "НІБУЛОН" – нового перевантажувального термінала з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт за участю Віце-прем’єр-міністра з питань АПК Слаути Віктора Андрійовича, голови Полтавської обласної державної адміністрації Удовіченка Олександра Васильовича та інших почесних гостей. 

         На будівництві нового об’єкта працювали будівельні організації з усієї України. Безумовно, кращі з них будуть відзначені та продовжать співпрацю з «НІБУЛОНом» і на інших об’єктах: ТОВ «Універсал», ТОВ «Спецелеваторбуд», ТОВ «Шляхбудмонтаж», ТОВ «Черкасибудсервіс», ТОВ «СТЕЛ», ТОВ «Полтавагазпром», ЗАТ «Кременчуцьке ремонтно-монтажне підприємство», ТОВ «Бліцсевріс», ПП ВКФ «СОЛВІ», ВАТ по газопостачанню та газифікації «Полтавагаз», ТОВ «Акватерм», ТОВ «АТРІУМ-КОМ», ЗАО «АСТАРТА Мельелеватор», ПП «ЖелДорСервіс», ПП «Глобинський Райагробуд», ПП «Стальбудінвест», ПП «ДЕКА», ВАТ «Кременчукнафтохімбуд-Інвест», ТОВ «Центр каркасного будівництва», ПП «Фірма «Вінницька якість», Управління будівництва «Закордонмонтажспецбуд», ТОВ «Енекс-груп», ТОВ «Граніт».

         Зведення цього об’єкта на 3 місяці забезпечило роботою більше 1000 людей. Після закінчення будівництва забезпечувати успішну роботу елеватора філії будуть 60 робітників.

            Соціальна складова є важливим аспектом інвестиційної діяльності ТОВ СП «НІБУЛОН».  У день урочистого відкриття філії відбудеться вручення ключів від автомобіля швидкої допомоги для місцевої лікарні та сертифікатів на комп’ютери і оргтехніку для Градизької ЗОШ №2. Крім території свого підприємства, «НІБУЛОНом» були відремонтовані вулиці міста (вул. Мечникова, Островського, Леніна, Гвардійська, Героїв Дніпра), проведено освітлення на вулицях Героїв Дніпра, Паризької Комуни та Поштовій. 
Враховуючи те, що будівництво завершилось у літній період – несприятливий час для висадження дерев, «НІБУЛОН» відклав на осінь цього року ще один великий подарунок градижчанам – парк у 800 дерев.

Переглядів: 1009 | Додав: Gimnaziya261 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Рідна країна - світоглядний портал